Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Roel Martinus - vrijdag 13 februari 2015

Een mooi nieuw gebouw van de "Zevensprong ", jammer dat er zo weinig inhoud meer in zit.

Grin

Denny Leewes - 2012-12-01 22:56:01

Hoi Jos,

We hebben besloten om de notulen toch te publiceren en niet te wachten tot de volgende vergadering. Ik hoop dat je daar blij mee bent.

V.w.b. het doorgaan van de vergadering heb je gelijk. Dat is een foutje. Aangezien ik behalve de website van de 7sprong bijhouden nog meer activiteiten heb, is me dit glad ontschoten, maar zoals je kunt lezen nu ook aangepast.

Dit soort "fouten" mag je ook gewoon naar ons toe mailen, zodat ik het aan kan passen. Ik kijk namelijk niet dagelijks in het gastenboek.

Gr. Denny.

Jos van Broekhoven - 2012-11-26 23:42:56

Hallo Denny,

Het wordt nu wel erg ingewikkeld.

Op 10 juli schreef je, dat het verslag van de Zevensprong-vergadering pas na de eerstvolgende vergadering gepubliceerd zou worden. Desondanks staan de (concept)notulen van 10 september al vóór de eerstvolgende vergadering van 10 december op de site.

Die datum van 10 december heeft steeds als reserve-datum op de agenda gestaan. Sinds kort staat achter die datum in de agenda vermeld: 'Gaat door!' Afgelopen donderdag ontving ik echter van de voorzitter van de Zevensprong een bericht, waarin o.a. stond, dat de vergadering van 10 december géén doorgang zal vinden.

Kun je mij uitleggen hoe het nu precies zit!

Met vriendelijke groet,

Jos van Broekhoven

Denny Leewes - 2012-10-14 15:21:48

Hoi Jos,

Zoals je kunt lezen in mijn vorige bericht, gebeurt dit pas na de volgende vergadering met deelnemers. In dat beleid is nog niets veranderd. Ik heb echter wel de datum aangepast naar de juiste datum. Dat was een vergissing.

Groetjes,

Denny.Grin

Jos van Broekhoven - 2012-10-13 21:53:19

Op de pagina 'Notulen' lees ik, dat de notulen van 10 september pas beschikbaar zijn na 5 oktober.

Het is intussen al 13 oktober, maar de notulen zijn nog niet beschikbaar. Hopelijk kunnen ze nog vóór de volgende vergadering gepubliceerd worden.

Met vriendelijke groet,

Jos van Broekhoven